Να στείλετε μήνυμα
news

Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων

January 30, 2023

Ο καιρός κρύων κυμάτων που σκουπίστηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, και η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές έπεσαν κατακόρυφα. Η Κίνα έχει δοκιμάσει το ισχυρότερο κρύο κύμα το 2022. Πρόσφατα, το κεντρικό μετεωρολογικό παρατηρητήριο εξέδωσε μια μπλε προειδοποίηση του κρύου κύματος. Η μεγαλύτερη μέρος της Κίνας θα αναγγείλει μέσα έναν νέο κύκλο του κρύου κύματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η θερμοκρασία θα μειωθεί από 4-8°C διαδοχικά, και η θερμοκρασία σε μερικές περιοχές θα μειωθεί από περισσότερο από 10°C.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  0

Εντούτοις, τι κάνει τις πόρτες, παράθυρα, οι τοίχοι κουρτινών και οι τοίχοι συνδέουν μαζί, και τι μας εμποδίζει από την πρώτη ακτίνα του κρύου αέρα το χειμώνα;

Φυσικά είναι - στεγανωτική ουσία!

Σαν σημαντικό βοηθητικό υλικό που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύνδεση και τη σφράγιση της οικοδόμησης των τοίχων κουρτινών, πόρτες και παράθυρα, εσωτερική διακόσμηση και άλλους τομείς, η στεγανωτική ουσία δίνει έμφαση σιωπηλά στην παρουσία της με κάθε λεπτομέρειες. Τόσο σήμερα, ρίξτε μια ματιά στο πώς να εφαρμόσουμε κατάλληλα τις δομικές στεγανωτικές ουσίες χειμερινής σιλικόνης--

01

Ζητήματα χειμερινής κατασκευής

Η θερμοκρασία το χειμώνα στο Βορρά είναι γενικά κάτω από μηδέν, και η θερμοκρασία και η υγρασία ποικίλλουν πολύ. Η στεγανωτική ουσία είναι επιρρεπής σε τα ακόλουθα προβλήματα:

1) Όταν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή, wettability μεταξύ της δομικής στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης και των μειώσεων επιφάνειας υποστρωμάτων, και μπορεί να υπάρξει imperceptible ομίχλη ή παγετός στην επιφάνεια υποστρωμάτων, η οποία έχει επιπτώσεις στην προσκόλληση μεταξύ της δομικής στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης και του υποστρώματος.

 

2) Υπό τη χαμηλή θερμοκρασία και τους χαμηλούς όρους υγρασίας, η ταχύτητα θεραπείας και η συνδέοντας ταχύτητα των δομικών στεγανωτικών ουσιών σιλικόνης είναι πιό αργές από κανονικές, το οποίο θα οδηγήσει στον πιό μακροχρόνιο χρόνο θεραπείας και έχει επιπτώσεις στην κατασκευή.

02

Προφυλάξεις για την κατασκευή στο περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας

Η πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία περιορίζει πολύ την απόδοση της στεγανωτικής ουσίας, αλλά η απόδοση σφράγισης είναι αναμφισβήτητα ένα μέρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί το χειμώνα. Εάν θέλετε να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, πρέπει να προσαρμοστείτε στη παρούσα κατάσταση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο τύποι αρχιτεκτονικών δομικών στεγανωτικών ουσιών σιλικόνης που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τοίχων κουρτινών σύμφωνα με τα συστατικά τους: κάποια είναι μια δομική στεγανωτική ουσία ενιαίος-συστατικής σιλικόνης, και άλλη είναι μια δομική στεγανωτική ουσία δύο-συστατικής σιλικόνης. Ο θεραπεύοντας μηχανισμός και οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη θεραπεία αυτών των δύο τύπων δομικών στεγανωτικών ουσιών σιλικόνης είναι διαφορετικοί, και οι μέθοδοι κατασκευής στα περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας είναι επίσης διαφορετικές.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά θεραπείας της δομικής το στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης στο περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας, τα ακόλουθα σημεία πρέπει να δοθούν την προσοχή κατά λειτουργία στο περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας:

Εγγύηση περιβάλλοντος κατασκευής:

Σύμφωνα με JGJ 102-2013 οι «τεχνικές προδιαγραφές για την εφαρμοσμένη μηχανική τοίχων κουρτινών γυαλιού» στη γενική επεξεργασία 9,1, η περιβαλλοντικοί θερμοκρασία και οι όροι υγρασίας της δομικής έγχυσης στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις των δομικών προϊόντων στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης. Πάρτε τις απαιτήσεις των δομικών προϊόντων στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης εμπορικών σημάτων Baiyun στη διαδικασία κατασκευής των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων για παράδειγμα. Οι περιβαλλοντικές απαιτήσεις για τη χρήση αυτού του προϊόντος πρέπει να είναι: ένα καθαρό περιβάλλον με μια θερμοκρασία 10°C σε 40°C και μια σχετική υγρασία 40% σε 80%, και η κατασκευή δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της βροχής ή του χιονιού.

Κατά κατασκευή σε ένα χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλον, τη μέτρα θέρμανσης πρέπει να ληφθούν για να εξασφαλίσουν ότι η θερμοκρασία κατασκευής είναι υψηλότερη από 10°C ενώ στην κατασκευή σε ένα χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλον με μια περιβαλλοντική θερμοκρασία ελαφρώς χαμηλότερη από 10°C, μια δοκιμή στεγανωτικής ουσίας μικρός-περιοχής πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν τη χρήση, και η αποφλοίωση και η σύνδεση πρέπει να είναι πραγματοποιημένη συμπεριφορά μια δοκιμή απόδοσης για να επιβεβαιώσουν ότι η δομική στεγανωτική ουσία σιλικόνης θεραπεύεται και συνδέεται καλά, και ο χρόνος θεραπείας πρέπει να επεκταθούν κατάλληλα σύμφωνα με την κατάσταση. Όταν χρειάζεται, είναι απαραίτητο να επιλέξει να χρησιμοποιήσει το ξυλόλιο που πλένει και πρωταρχικό το επίστρωμα για να επιταχύνει τη συνδέοντας ταχύτητα και να μειώσει τον κίνδυνο φτωχής σύνδεσης λόγω της χαμηλής περιβαλλοντικής θερμοκρασίας.

Beware της φτωχής σύνδεσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ταξινόμησης:

1) Πριν από την κατασκευή, είναι απαραίτητο να γίνει μια δοκιμή προσκόλλησης εκ των προτέρων, και να ακολουθηθεί αυστηρά η μέθοδος που συστήνεται από τη δοκιμή προσκόλλησης για την κατασκευή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  1

2) Οι batch υλικών (αργίλιο, γυαλί, στεγανωτική ουσία, προϊόν καθαρισμού, εγχυτήρας, κ.λπ.) που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής είναι περίπλοκες, και μπορούν να υπάρξουν διαφορές στις διαφορετικές batch. Δοκιμή επαφών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  2

3) Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, η μέθοδος ή τη λύση εγχυτήρων πρέπει να προσαρμοστεί στη διαδικασία κατασκευής, να ακολουθήσει αυστηρά τη «δευτεροβάθμια μέθοδο κουρελιών» για τον καθαρισμό, και να εφαρμόσει τη λύση εγχυτήρων εγκαίρως αφότου εξατμίζει ο καθαρίζοντας διαλύτης η λύση εγχυτήρων πρέπει να είναι λεπτή και ομοιόμορφος, να δώσει προσοχή για να εξασφαλίσει τη σύνδεση της επόμενης διαδικασίας, είναι καλύτερο να εγχθεί η στεγανωτική ουσία μέσα σε μισή ώρα μετά από να εφαρμόσει τον εγχυτήρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  3

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  4

4) Η διαδικασία εγχύσεων στεγανωτικής ουσίας πρέπει να εξασφαλίσει ότι η αναλογία μίξης είναι σωστή, και δίνει προσοχή στην ομοιόμορφη μίξη των συστατικών Α και Β. Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να επιβεβαιωθούν από τη δοκιμή πεταλούδων και την επιτυχή δοκιμή, αντίστοιχα. Είναι επίσης απαραίτητο να δοθεί την προσοχή στην ικανοποιητική εξάτμιση κατά αλλαγή των βαρελιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  5

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  6

Εάν η εξάτμιση δεν είναι ικανοποιητική, μέρος της δομικής στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης θα αναμιχθεί με έναν μεγάλο αριθμό πυκνών αεροφυσαλίδων, δηλ., «στεγανωτική ουσία φυσαλίδων». Η συνδέοντας επίδραση μεταξύ της στεγανωτικής ουσίας φυσαλίδων και του υλικού βάσεων (αργίλιο, γυαλί, κ.λπ.) είναι πολύ φτωχή. Εάν η συγκολλητική λουρίδα τραβιέται με το χέρι, η συγκολλητική λουρίδα θα χωριστεί από το υλικό βάσεων, και συγχρόνως, ένα στρώμα των μαύρων σημαδιών θα αφεθεί στο υλικό βάσεων.

5) Αφότου ολοκληρώνεται η επιτόπια παραγωγή πιάτων, το πιάτο πρέπει να κινηθεί οριζόντια προς την περιοχή συντήρησης για τη συντήρηση. Η μη ευθυγράμμιση μεταξύ του πλαισίου αργιλίου και του γυαλιού δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της διαχειριζόμενης διαδικασίας, διαφορετικά έχει επιπτώσεις στη συνδέοντας ποιότητα της δομικής στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης.

Το περιβάλλον συντήρησης και ο χρόνος συντήρησης πρέπει να εξασφαλίσουν ότι το τρύπημα των ενιαίων συστατικών είναι κατάλληλο:

Μετά από τη σιλικόνη η δομική στεγανωτική ουσία εγχέεται, η διαδικασία θεραπείας πρέπει να είναι σε ένα καθαρό και αερισμένο περιβάλλον, η θερμοκρασία κρατιέται σε 10-40°C, και η υγρασία κρατιέται σε 50-90%. Όταν η θερμοκρασία και η υγρασία του θεραπεύοντας περιβάλλοντος είναι χαμηλές, ο χρόνος θεραπείας πρέπει να παραταθεί κατάλληλα.

Αυτή η κατάσταση είναι προφανής στη δομική στεγανωτική ουσία ένας-συστατικής σιλικόνης: δηλαδή η θεραπεύοντας κατάσταση της ένας-συστατικής δομικής συγκολλητικής στεγανωτικής ουσίας έχει μια σαφή σχέση με το χρόνο θεραπείας. Στο πλαίσιο του ίδιου περιβάλλοντος, όσο περισσότερο ο χρόνος θεραπείας, τόσο υψηλότερος ο βαθμός θεραπείας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  7

▲Υπό τους χαμηλής θερμοκρασίας όρους θεραπείας, το βάθος εγχύσεων της ενιαίος-συστατικής δομικής στεγανωτικής ουσίας είναι 10mm, και ο χρόνος που απαιτείται για τις πλήρεις αλλαγές θεραπείας από 10 ημέρες σε 15 ημέρες, και ο χρόνος θεραπείας παρατείνεται

Εάν είναι απαραίτητο, λάβετε τα μέτρα για να αυξηθεί η περιβαλλοντική θερμοκρασία και η υγρασία. Το τελικό αποτέλεσμα υπόκειται στη λαστιχένια δοκιμή τρυπήματος, προκειμένου να καθοριστεί πλήρως ο χρόνος θεραπείας της τελειωμένης μονάδας. Αφότου είναι κατάλληλη η τελειωμένη λαστιχένια δοκιμή τρυπήματος (δείτε τον αριθμό κατωτέρω), μπορεί να εγκατασταθεί και να μεταφερθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Άκρες χειμερινής κατασκευής στεγανωτικής ουσίας πορτών και παραθύρων  8