Να στείλετε μήνυμα
news

αφήστε τα κινεζικά πρότυπα να γίνουν τα παγκόσμια πρότυπα!

February 23, 2021

αφήστε τα κινεζικά πρότυπα να γίνουν τα παγκόσμια πρότυπα!

Από τις 27 ως τις 28 Οκτωβρίου 2020, η 45η ετήσια συνάντηση της υποεπιτροπής στεγανωτικής ουσίας (ISO/TC59/SC8) της διεθνούς Επιτροπής κατασκευής οργάνωσης τυποποίησης Τεχνικής και τυποποίησης πολιτικού μηχανικού έργων (ISO/TC59/SC8) έγινε επιτυχώς σε απευθείας σύνδεση, από την Κίνα, Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, και η Γαλλία σχεδόν 30 αντιπρόσωπος από τις διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Βελγίου, των Κάτω Χωρών, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας συμμετείχε στη συνεδρίαση. Το Zhang Guanqi, ο τεχνικός διευθυντής της χημικής βιομηχανίας Baiyun, και Zeng λανθασμένο, αναπληρωτής διευθυντής του τεχνικού τμήματος, παρευρέθηκαν στη ετήσια συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, ο διευθυντής Zhang Guanqi παρέδωσε μια κεντρική ομιλία ως πρόεδρο της ομάδας εργασίας WG7, που πιστοποιεί τη νέα οικολογία της ανάπτυξης τυποποίησης της Κίνας στον κόσμο.

 

Ο διεθνής οργανισμός για την τυποποίηση (διεθνής οργανισμός για την τυποποίηση) βραχύνεται ως ISO. Είναι η παγκόσμια μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση για την τυποποίηση. Έχει τις πολλαπλάσιες Τεχνικές Επιτροπές. Η κύρια ευθύνη ISO/TC59/SC8 είναι να ρυθμιστεί η τυποποίηση των στεγανωτικών ουσιών για την κατασκευή και τα πολιτικού μηχανικού έργα. Η τεχνική εργασία, διαχειρίζεται αυτήν την περίοδο 30 αποτελεσματικά πρότυπα, αποτελείται από 8 ομάδες εργασίας και 2 υπαγόμενες ομάδες, δηλαδή:

WG6 ομάδα εργασίας προσδιορισμού διάρκειας

Ομάδα εργασίας για τον προσδιορισμό της μακροπρόθεσμης αντίστασης βύθισης νερού της στεγανωτικής ουσίας WG7

WG12 ομάδα εργασίας ορολογίας

WG20 ομάδα εργασίας προσκόλλησης αποφλοίωσης

WG21 υγειονομική ομάδα εργασίας μεθόδου δοκιμής στεγανωτικής ουσίας

WG22 θεραπεία της ομάδας εργασίας χαρακτηριστικών

Μόνος-ισοπεδώνοντας ομάδα εργασίας στεγανωτικής ουσίας WG23

WG24 συνδέω-συνεκτική ομάδα εργασίας απόδοσης στεγανωτικής ουσίας

Θεματική ομάδα σχετικά με την απορρόφηση σκόνης της στεγανωτικής ουσίας AHG13 και της ντυμένης στεγανωτικής ουσίας

Θεματική ομάδα σχετικά με την προσκόλληση αποφλοίωσης του παχιών επιστρώματος και της στεγανωτικής ουσίας AHG15

Στη συνεδρίαση, οι πρόεδροι των ομαδών εργασίας και οι θεματικές ομάδες εισήγαγαν αντίστοιχα την πρόοδο εργασίας που σημειώθηκε δεδομένου ότι η ετήσια συνάντηση τελευταίο year.after ετησίως της σκληρής δουλειάς, όλες οι ομάδες εργασίας και οι ομάδες εργασίας έχει σημειώσει νέα πρόοδο. Η οικοδόμηση κτηρίου - στεγανωτικές ουσίες - προσδιορισμός της αντίστασης στην παρατεταμένη έκθεση στο νερό μεταξύ τους, η ομάδα εργασίας WG7 που διευθύνθηκε από Zhang Guanqi, τεχνικός διευθυντής της χημικής ουσίας Baiyun, έστρεψε κυρίως στον τυποποιημένο κατασκευή-ουσία-προσδιορισμό οικοδόμησης του ISO 13638:1996 της αντίστασης στην παρατεταμένη έκθεση στο νερό («δομή-ουσία-προσδιορισμός οικοδόμησης της μακροπρόθεσμης απόδοσης ενυδάτωσης νερού») Revised.During τη συνεδρίαση, ο διευθυντής Zhang Guanqi εισήγαγε τη θέση ψηφοφορίας του σχεδίου των προτύπων, και συζήτησε τα αποτελέσματα από ανατροφοδοτήστε στο σχέδιο με τους εμπειρογνώμονες από τις συμμετέχουσες χώρες.

Σαν κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία στεγανωτικής ουσίας της Κίνας, η χημική ουσία Baiyun θεωρεί την ποιότητα των προϊόντων ως σανίδα σωτηρίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης, ώμοι η ευθύνη ηγέτης στους βιομηχανικά τυποποιημένους, και είναι δεσμευμένη στους βιομηχανικά τυποποιημένους, υγιής και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

·Μέχρι στιγμής, η χημική ουσία Baiyun έχει συμμετάσχει στη σύνταξη και την αναθεώρηση περισσότερο από 180 διεθνών, εθνικών και των βιομηχανικά τυποποιημένων

·Η χημική βιομηχανία Baiyun στέλνει τους εμπειρογνώμονες για να παρευρεθεί στη ετήσια συνάντηση ISO/TC59/SC8 κάθε χρόνο, και στέλνει επίσης τους εμπειρογνώμονες για να συμμετέχει στην εργασία των πολλαπλάσιων ομαδών εργασίας (WG). Το 2018, ανέλαβε τη 43$η ετήσια συνάντηση τυποποίησης ISO/TC59/SC8 (2018 Guangzhou) διεθνή, που αντιπροσωπεύει την Κίνα στο χώρο παγκόσμιας τυποποίησης για να μιλήσει επάνω

·Σαν σημαντικούς συμμετέχοντα και ρυθμιστή του διεθνούς ερευνητικού προγράμματος ποιοτικής σύγκρισης για τις δομικές στεγανωτικές ουσίες, η χημική ουσία Baiyun οδήγησε την ολοκλήρωση των προτύπων παγκόσμιας πιό προηγμένων ομάδας για τις δομικές στεγανωτικές ουσίες «υψηλής απόδοσης δομικές στεγανωτικές ουσίες σιλικόνης σιλικόνης για την οικοδόμηση των τοίχων κουρτινών».

Το ραβδί στην αρχική πρόθεση και άφησε τα κινεζικά πρότυπα να γίνουν τα παγκόσμια πρότυπα! Η συνεχής συμμετοχή BAIYUN στα διεθνείς πρότυπα και τους οργανισμούς στεγανωτικής ουσίας, και η φωνή της εξ ονόματος της Κίνας στο στάδιο των διεθνών προτύπων στεγανωτικής ουσίας, έχουν προωθήσει την ολοκλήρωση των προτύπων και των διεθνών προτύπων στεγανωτικής ουσίας της χώρας μου, και έχουν συμβάλει στη διεθνοποίηση των κινεζικών προτύπων και τη διεθνοποίηση των κινεζικών εμπορικών σημάτων στεγανωτικής ουσίας.