Να στείλετε μήνυμα
news

Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso

September 29, 2022

    Στο απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου 2022, Huang Lianxi, Πρόεδρος του Συμβουλίου των διευθυντών της ομάδας της Κίνας Lesso, Dai Hao, οι αντιπρόεδροι, η Jin Jinchao και άλλοι ανώτεροι ηγέτες επισκέφτηκαν τη Co. χημικής βιομηχανίας Guangzhou Baiyun, ΕΠΕ για μια επίσκεψη. Ο χημικός γενικός διευθυντής Miao Mingsong Baiyun, το λι Fanming Διευθυντών Μάρκετινγκ και άλλοι ηγέτες έλαβαν θερμά την αντιπροσωπεία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso  0

01

 
Η επίσκεψη και παρατηρεί

 

Κάτω από την ηγεσία του λι Fengming, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της χημικής ουσίας Baiyun, Huang Lianxi, του Προέδρου του Συμβουλίου της ομάδας της Κίνας Lesso, και του κόμματος του επισκέφτηκε την αίθουσα έκθεσης της επιχείρησης και το ευφυές εργαστήριο παραγωγής για να μάθει για 37 έτη της χημικής ουσίας Baiyun εμμονής και επιτευγμάτων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η ομάδα ανταλλαγής εξέφρασε την υψηλή αναγνώριση των δεκαετιών BAIYUN συσσωρευμένης τεχνικής δύναμης και της ισχυρής αίσθησης ευθύνης βιομηχανίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso  1

02

Ειδική έκθεση

Κατόπιν, ο Δρ Fu Zi'en, αναπληρωτής διευθυντής του χημικού τμήματος τεχνολογίας Baiyun, έκανε μια ειδική έκθεση σχετικά με τις «ηλιακές φωτοβολταϊκές συγκολλητικές λύσεις», και διεύθυνε τις σε βάθος ανταλλαγές με τους φιλοξενουμένους παρόντες στο τεχνικό επίπεδο. Ο Δρ Fu είπε ότι BAIYUN θα αρχίσει από το να παρέχει στη φωτοβολταϊκή αγορά τις καλύτερες, πράσινες και υγιείς λύσεις σύνδεσης και σφράγισης συστημάτων, και είναι δεσμευμένο στην επιτάχυνση της φωτοβολταϊκής αλυσίδας βιομηχανίας σε μια εποχή της υψηλής ποιότητας ανάπτυξης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso  2

03

Αλληλεπίδραση

Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής, ο κ. Miao εξέφρασε το ζεστό καλωσόρισμα του και ειλικρινής χάρι στην άφιξη της ομάδας της Κίνας Lesso. Είπε ότι το σύνθημα εμπορικών σημάτων Lesso των «όμορφων ιδεών στο μέλλον» συμπίπτει με τη δήλωση εμπορικών σημάτων της χημικής ουσίας Baiyun «να εξουσιοδοτήσει την ομορφιά». συμβάλτε στη βιώσιμη ανάπτυξη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso  3

     Ο πρόεδρος Huang Lianxi είπε στην ομιλία του ότι στις πρακτικές εφαρμογές, οι στεγανωτικές ουσίες διαδραματίζουν πάντα το ρόλο του «μικρού υλικού, μεγάλου ρόλου». Εάν η σφραγίδα αποτυγχάνει, θα έχει πολλά δυσμενή αποτελέσματα στην ηλιακή φωτοβολταϊκή ενότητα, έτσι η απόδοση και η ποιότητα της στεγανωτικής ουσίας έχουν επίσης τις υψηλές απαιτήσεις. Η ομάδα Lesso έχει συνδέσει πάντα το μεγάλο ενδιαφέρον με την ποιότητα, και δεν θα παραμελήσει την ποιότητα της ολόκληρης συνέλευσης για το κόστος 1/200 τα υλικά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανώτεροι ηγέτες της επισκεμμένης Baiyun ομάδα χημικής ουσίας της Κίνας Lesso  4

    Στο μέλλον, BAIYUN πιό βαθειά και εκτενώς θα περιληφθεί στην κατασκευή της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις επαγγελματικές λύσεις για να βοηθήσει την πράσινη φωτοβολταϊκή ανάπτυξη βιομηχανίας, μαζί με κάθε όνειρο της βιομηχανίας για να χτίσει το πράσινο, υγιές και βιώσιμο μέλλον.